Активни колички

 • Активни колички

  Активна инвалидскa количка Motus – 3110OBF

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  Motus е склоплива активна инвалидска количка.

  Количка со извонредна функционалност, висока сигурност и практични детални решенија во согласност со потребите на секој корисник. Демонтажните потпирачи за нозе и наслонот за грб брзо се подесуваат за поудобно седење.
  Со лесно демонтажните задни тркала и наслонот кој се преклопува Motus едноставно и брзо се транспортира во возило.
  Motus има модуларен дизајн со можност од 48 различни подесување на тркалата. Кочницата е на ниво на коленото со што е лесна за ракување.

  Како опција, Motus може да биде со преден крут рам и единечен алуминиумски потпирач за нозе. Има два модели – CS и CV

  *Само моделот Motus CV е на товар на фондот.

   

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка – 3110COB

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  Со својот атрактивен, елегантен стил, во комбинација со лесна склопливост 3110COB e одличен избор за секоја пригода.
  3110COB ви нуди едноставно складирање за транспорт, зашедувајќи време и енергија.

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка Avantgarde 4 – 3110OBAVG4

  114.620,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  Avantgarde 4 – Ottobock е склоплива активна инвалидска количка.

  Со бројните индивидуалнo прилагодливи опции, го прави секојдневниот активен живот на корисникот полесен. Компактниот дизајн и конструкцијата на потпирачите за нозе, овмозможуваат движење со количката насекаде. Avantgarde 4 импресионира со својата мала тежина и мала големина кога е склопена. Подвижните потпирачи се можат да се преклопуваат. Avantgarde 4 има модуларен дизајн со голем број на различни подесувања на тркалата. Кочницата е на ниво на коленото со што е лесна за ракување.

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка – INVADER – 3110OBINV

  152.890,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  OttoBock Invader е активна инвалидска количка со крут рам.

  Invader е комплетно индивидуално прилагодена на потребите на корисникот.
  Рамот на количката е направен од една алуминиумска цевка, легура што може да се заварува и се формира според спецификациите на корисникот. Седиштето и наслонот за грб се обликувани според анатомијата на корисникот. И вилушките на тркалата се направени од едно парче. Ова резултира со максимална стабилност, исклучително мала тежина, голема функционалност и леснотија при користењето.

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка – 3110COA

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  S1 е модерна, ригидна и активна инвалидска количка. Дизајнирана за луѓе кои сакаат да останат мобилни.

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка Avantgarde XXL 2 – 3110OBA

  141.840,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  Avantgarde XXL 2 – Ottobock е склоплива активна инвалидска количка.
  Avantgarde XXL 2 е количка наменета за корисници со тежина до 180 килограми. Има лесен алуминиумски рам и алуминиумски страници со потпирачи од неопрен. Демонтажните потпирачи за нозе и подесливите по висина потпирачи за раце ја прават количката удобна за користење. Тапацирот на седиштата е појачан за поголема носивост на количката. Стабилноста и лесната управливост се силните страни на Avantgarde XXL

  Широк спектар на дополнителни додатоци и избор бои.

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка Bravo Racer – 3110OBBRAVO

  120.500,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  Otto Bock Bravo Racer  е активна инвалидска количка со крут рам.
  Наменета е за деца и адолесценти. Ширината и длабочината на седиштето се подесуваат за да го пратат растот на детето. Наслонот за грб обезбедува повеќе можности за позиционирање и може да се преклопи надолу. Потпирачот за нозете е единечен и има можност за менување на аголот и длабочината. Кочницата е со лост и може да се закочува со колено. Bravo Racer  е компактна и лесна, што ја прави лесно управлива и транспортабилна.

  Достапни се голем број на опции, бои и додатоци.

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна детска инвалидска количка Avantgarde Teen 2 – 3110OBATEEN

  106.400,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  Avantgarde Teen 2 е активна склоплива детска инвалидска количка.
  Наменета е за деца, адолесценти и мали возрасни лица. Лесно е управлива и нуди самостојност на корисникот во домот, на училиште и на било кое друго место. Задните тркала се со модерен дизајн, лесно демонтажни и подесливи по висина. Има прилагодливи и демонтажни потпирачи за нозете. Можноста за подесувањето на рамот го поддржува растот детето, а аголот на колената не се менува.
  Најдобар услов за подвижност и правилен развој на детето е фактот дека седењето е правилно и удобно.
  Големиот асортиман на големини и широкиот спектар на опрема нудат индивидуално решение за секое дете.

  Додај во кошничка
Shopping Cart