Стегач за скочен зглоб Malleo Sensa – Ottobock.

Шифра: 2307OBA Категории: , Ознака:

2.550,00 ден

 • Malleo sensa обезбедува стабилност на глуждот после повреди или воспаленија;
 • Помага во намалување на болките и го стабилизира глуждот;
 • Обезбедува поддршка без да го ограничи движењето;
 • Изработена од тридимензионална рамно плетена ткаенина со насочени зони за компресија;
 • Има добро распоредена компресија која помага во намалување на отокот и изливите во зглобот;
 • Има интегрирани, анатомски обликувани техно гел влошки кои прават микромасажа;
 • Стегачот е анатомски обликуван.

Големина

Медицински индикации

 • Иритации и отоци на глужд;
 • Чувство на нестабилност/лигаментарна нестабилност;
 • Зглобни изливи;
 • Фибромијалгија.

Напомена

 • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
 • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Стегач за скочен зглоб Malleo Sensa – Ottobock.”
Shopping Cart