Стандарден кревет за рехабилитација 1035 – Vermeiren

36.130,00 ден

Креветот за рехабилитација 1035   е изработен на три делови од висококвалитетна пластика. Креветот може да се прилагоди на индивидуалните потреби на пациентот со можност на местење на потпирачот на глава (со хидроулична пружина) и рачно подесување на потпирачот на нозе. Во стандард опремата влегуваат и оградите. Поради заштита на рамката, истата е покриена со лак во прав.

Карактеристики:
Ширина: 93 см
Должина: 215 см
Висина на леглото: 54 см
Агол на навалување на потпирачот за глава: 83 °
Агол на наклон на потпирачот за нозе: 30 °
Макс. оптоварување: 170 kg

Шифра: 7920VM10 Категорија: Ознака:

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Стандарден кревет за рехабилитација 1035 – Vermeiren”
Shopping Cart