Корективни ортопедски чевли од природна кожа

Чевлите се изработени од природна говедска кожа индивидуално по мерка на корисникот. Во чевлите се вградени корективни елементи со кои се корегираат воочените деформитети и се обезбедува правилна позиција на стапалата во чевлите.
Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка.

Со изборот на модел и боја или комбинација на бои, добивате можност делумно да учествувате во дизајнот на вашите обувки.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Корективни ортопедски чевли од природна кожа”
Shopping Cart