Потколен пластичен апарат со ограничување на плантарна флексија (Перонеус) – Otto Bock

3.662,00 ден

 2302 | Потколен пластичен апарат со ограничување на плантарна флексија (Перенеус).

  • Ортозата Перенеус помага при одење кај проблеми со „паднато стапало” независно од кои причини.
  • Го држи стапалото во природна положба;
  • Спречува паѓање на предниот дел од стапалото;
  • Изработен од лесен пластичен материјал;
  • Лесно се оддржува;
  • Благодарение на анатомскиот дизајн може да се вклопи во сите видови на чевли.
  • Потребно е индивидуално адаптирање на ортозата од страна на ортопедски техничар.

Големина

Препишува

  • Потврда за ова ортопедско помагало може да ја издаде ортопед, физијатар или хирург.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Потколен пластичен апарат со ограничување на плантарна флексија (Перонеус) – Otto Bock”
Shopping Cart