• Дубаци и одалки

  Одалка со четири тркала (Ролатор) – Eco Plus

  7.580,00 ден

  Eco Plus е високо прилагодлива одалка.
  Опремена со дополнителна шопинг мрежа, преклопливо седиште и висококвалитетни сопирачки.
  Рачките и тркалата се прилагодливи во висина.
  Eco Plus одалката има можност за целосно расклопување со цел за полесен транспорт во мал простор.

  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка со четири тркала (Ролатор) – Eco

  6.210,00 ден

  Eco-Light ролатор со 4 тркала.
  Опремен со четири тркала кои го олеснуваат движењето на корисниците, има сопирачки од десната и левата страна кои можат да се користат за намалување на брзината. Корпа која е отстранлива и седиште обложено со пена за да обезбеди удобност за корисникот.

  Истиот се преклопува и е подготвен за транспорт за неколку секунди.

  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка со ракофат без тркала

  1.690,00 ден

  Одалката со ракофат без тркала има широка рамка и голем број прилагодувања на висината.
  Овој модел на одалка е ултра лесен поради алуминиумскиот материјал. Дизајнот на копчето за преклопување и затворање го прави истото да биде многу лесно и едноставно.

  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка со ракофат со 2 тркала

  2.450,00 ден

  7303 | Одалка со ракофат со 2 тркала

  Одалката со 2 тркала има широка рамка и голем број прилагодувања на висината.
  Овој модел на одалка е ултра лесен поради алуминиумскиот материјал. Дизајнот на копчето за преклопување и затворање го прави истото да биде многу лесно и едноставно.

  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка 266 – Vermeiren

  10.500,00 ден

  Ролаторот 266 од Vermeiren има челична рамка обоена во сина боја. Обложени подпазувни потпори кои се прилагодуваат по висина. Има 4 тркала од 75 мм од кои 2 се со сопирачка. Преклоплив за лесен транспорт и складирање.

  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка 268 – Vermeiren

  10.500,00 ден

  Ролаторот 268 од Vermeiren има челична рамка обоена во сина боја. Обложени подлога за рака која се прилагодуваат по висина. Има 4 тркала од 75 мм од кои 2 се со сопирачка. Преклоплив за лесен транспорт и складирање.

  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Дубак (одалка) со 4 тркала Walk Star – Ottobock

  Одалката Walk Star нуди зголемена безбедност и стабилност во случај на потешкотии при одење за деца, адолесценти и возрасни.
  Потпората за одење е повлечена зад телото на корисникот и има ротирачки тркала. Walk Star служи како медицински уред со особено лесен и тесен дизајн.
  Лесно се преклопува и е идеален за транспорт.

  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Дубак (одалка) со 4 тркала Nurmi Neo – Ottobock

  Nurmi Neo е најпопуларна одалка на Ottobock  (честопати наречен тренер за одење). Дизајниран за секојдневна употреба и сите средини, дома, училиште или надвор. Лесно може да се врати наназад за да излезе од тесни агли.
  Nurmi Neo е солидно  решение за деца кои можат да одат, но имаат потреба од мала дополнителна поддршка, особено за оние чие одење се подобрува и сакаат одалка што ќе расте заедно со нив.
  Одличните стандардни карактеристики, вклучувајќи го и лсеното преклопување помагаат во секојдневието.

  Додај во кошничка
Shopping Cart