Хијалуронската киселина

Категорија: Ознака:

1.250,00 ден

Doc Hyaluronic Acid 95% чиста хијалуронска киселина, произведена по пат на Био-ферментација на микроорганизми и не содржи животински елементи. Doc Hyaluronic представува висококвалитетен додаток во исхраната за пиење кој се одликува со висока молекуларна тежина од ~ 1.500.000 Далтони, што овозможува брза апсорпција и висока ефикасност во организмот.

Хијалуронската киселина внесена орално во најголем процент завршува во кожата и зглобовите.

Хијалуронската киселина допринеесува за длабока хидратација и еластичност на кожата, здраво функционирање на зглобовите, анти-воспалително дејство. Подобрување на функцијата на мускулно-скелетен систем.

Опис

Кожа

  • Дава влажност на кожата и притоа и овозможува младешки изглед,.
  • Ја зголемува еластичноста на кожата.
  • Спречува настанување на брчки.
  • Помага да се создаде ново ткиво со спречување на лузни.
  • Помага за заздравување на раните.

Очи

  • Обезбедува влага во очите и им помага да останат чисти, подмачкани и здрави.

Кардиоваскуларен систем

  • Може да допринесе во навлажнување и подмачкува срцеви залистоци.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Хијалуронската киселина”
Shopping Cart