• Суплементи

  Алое Вера

  720,00 ден

  Doc Aloe Vera висококвалитетен додаток во исхрана за пиење кој содржи Органски Алое Вера гел (barbadensis miller) со 99,7% чистота на алое вера гел и висока концентрација (200:1) 100% алое вера гел во секоја доза, збогатен со витамин Е, Цинк и Биотин.

  Алое Вера е составен од амино киселини, минерали и шеќери кои го помагаат зајакнуваат човечкиот организам, ги поправаат оштетувањата на ткивата и го намалуваат воспалението. Иако Алое Вера составена од околу 99% вода, преостанатиот 1% е исклучително моќен и содржи многу минерали од витално значење за процесот на раст и здрава функција на сите системи во човековото тело. Состојките во алое може да се групираат во следниве категории: витамини, минерали, ензими, лигнини, аминокиселини, антракинони, сапонини, масни киселини, салицилна киселина.

  Додај во кошничка
 • Суплементи

  Витамин Ц – 500 мг

  190,00 ден

  Doc Vitamin C е додаток во исхраната кој содржи 500 mg аскорбинска киселина. Една таблета комплетно за здравје и убавина. Doc Vitamin C е во форма на таблети со продолжено ослободување и е дизајниран да се ослободи во подолг временски период.

  Витаминот Ц е есенцијален витамин, што значи дека не може да се произведе човечкотот телото. Витамин Ц, исто така познат како “аскорбинска киселина”, е хранлив состојка растворлива во вода и е моќен антиоксидант, кој го штити телото од слободните радикали. кои играат клучна улога во процесот на стареење.

  Додај во кошничка
 • Суплементи

  Коензим Q10

  Doс Coenzyme Q10 висококвалитетен додаток во исхрана кој содржи Коензим Q10 (CoQ10), збогатен со Витамин Б6 и Биотин.
  Коензимот Q10 (CoQ10) е хранлива состојка која се јавува природно во телото на човекот, но како што старееме, така се намалува и производствотот на Q10.
  Коензимот CoQ10 е присутен во секоја клетка на човечкотот тело. Сепак, највисоки концентрации се наоѓаат во органите со најголеми енергетски барања, како што се срцето, бубрезите, белите дробови и црниот дроб. Една од нејзначајните функции на CoQ10 е да помогне во генерирање енергија на клеточно ново. Коензимот CoQ10 е активно вклучен во генерирање на аденозин трифосфат (adenosine triphosphate ATP), кој е одговорен за трансфер на енергија во клетките.

  Додај во кошничка
 • Суплементи

  Колаген

  1.250,00 ден

  Doc Collagen висококвалитетен додаток во исхраната за пиење, кој содржи сертифициран хидролизиран колаген тип-I кој доаѓа од чист, природен извор на риба и се одликува со лесна и брза апсорпција во човечкото тело во идеална доза (5 г во поединечна доза). Doc Collagen е збогатен со хијалуронска киселина, витамин Б комплекс (Б1, Б2, Б5 и Б6), Биотин (Витамин Б7), витамин Ц, минерали Цинк и Бакар.

  Колагенот е во форма на пептиди што веќе се разделени во соодветна големина за апсорпција во човечкото тело. Молекуларната маса на пептидите Peptan е оптимизирана за најдобра апсорпција и изнесува 3.000 Далтони.

  Додај во кошничка
 • Суплементи

  Колаген тип 2 – Коса

  650,00 ден

  Doc Hair напредна формула која комбинира колаген тип 2, збогатена со витамин Ц, биотин, бакар, селен и цинк со цел подобрување на состојбата на косата. Една таблета комплетно за здравје и убавина.

  Колагенот тип 2 во комбинација со витамините и минералите придонесува за здрава и цврста коса.

  Колаген игра голема улога во обновувањето на клетките и е одговорен за одржување на силата и еластичноста на коските, зглобовите, тетивите, кожата, очите, внатрешните органи, ноктите и косата.

  Додај во кошничка
 • Суплементи

  Магнезиум 300мг

  280,00 ден

  Doc Magnesium. Магнезиумот е клучен минерал што му е потребен на човечкотот тело за одржување на целокупното здравје. Магнезиумот допринесува за нормално функционирање на нервниот систем и за здрави коски.

  Магнезиумот е еден од оние есенцијални минерали кои помагаат во апсорпцијата на калциум од страна на човечкото тело и игра голема улога во создавањето и зајакнувањето на коските и забите. Една таблета комплетно за здравје и убавина. Покрај тоа, тој игра улога во повеќе од 300 ензимски реакции во телото, вклучувајќи го и распаѓањето на храната, синтезата на масни протеини и киселини и трансферот на нервните импулси.

  Додај во кошничка
 • Суплементи

  Мултивитамин за жени

  270,00 ден

  Doc Multivitamin Woman е мултивитаминска/минерална формула специјално формулирана да ги задоволи уникатните потреби на жената. Една таблета обезбедува хранливите материи за репродукција, одржување, раст и регулација на телесните процеси.

  Во својот состав, Doc Multivitamin Woman содржи уникатна комбинација на витамини, минерали и микроелементи со што се задоволуваат дневните потреби на витамини и минерали. Една таблета Doc Multivitamin Woman ги покрива дневните потреби за енергија, обновување и заштита.

  Додај во кошничка
 • Суплементи

  Мултивитамин за мажи

  270,00 ден

  Doc Multivitamin Man е мултивитаминска/минерална формула специјално формулирана да ги задоволи уникатните потреби на мажите. Една таблета обезбедува хранливите материи за репродукција, одржување, раст и регулација на телесните процеси.

  Во својот состав, Doc Multivitamin Man содржи уникатна комбинација на витамини, минерали и микроелементи со што се задоволуваат дневните потреби на витамини и минерали. Една таблета Doc Multivitamin Man ги покрива дневните потреби за енергија, обновување и заштита. Дизајниран за телесното и менталното здравје на мажот.

  Додај во кошничка
Shopping Cart