• Пристапност

  Гасеничар LG2004 Basic Antano

  214.814,00 ден

  Технолошката иновација, пристапот на грижливост кон крајниот корисник и вниманието насочено кон деталите, доведоа до креирање на совршен гасеничар LG2004 со цел да се олесни секојдневието на лицата со физичка попреченост.

  • За лесно совладување на стрмни скалила
  • Лесен и едноставен за употреба
  • Неспоредливо лесно употребување на патентираниот систем за маневрирање. Дозволува ротирање на гасеничарот од 360 степени без многу напор. Сигурноста во управувањето и инжинерските решенија дозволуваат заштеда на енергија и долготрајност на батериите.
  • Едноставен за употреба – четирите тркала зa маневрирање овозможуваат самостојно ротирање на уредот на тесни скалила без многу напор.
  Додај во кошничка
 • Пристапност

  Преклоплива алуминиумска рампа

  12.427,00 ден

  Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.

  Димензии на рампата:
  Должина: 150 см
  Ширина: 71,5 см
  Преклопена ширина: 35 cm
  Тежина: 12 кг

  Додај во кошничка
 • Пристапност

  Рампа за пристапност

  26.450,00 ден

  Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.

  Димензии на рампата:
  Должина: 183 см
  Ширина: 73 см
  Преклопена должина: 107 см
  Преклопена ширина: 38 cm
  Преклопена висина: 14,5 cm
  Тежина: 15 кг

  Додај во кошничка
 • Пристапност

  Телескопска рампа за пристапност

  Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.
  Телескопска должина во 3 секции.

  Димензии на рампата:
  Должина: 150 см.
  Ширина: 20 см.
  Должина-склопена: 74.5 см.
  Ширина-склопена: 20 см.
  Тежина: 11 кг.

  Додај во кошничка
Shopping Cart