Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Venus 4 Sport

Шифра: 3108VMVENUS Категории: , Ознака:

111.190,00 ден

 • Vermeiren – Venus 4 Sport е компактен скутер со четири тркала, може да се користи во затворен и отворен простор;
 • Удобен и практичен за секојдневна употреба, може лесно да се расклопи целосно на четири дела без дополнителен алат;
 • Поради малата тежина и расклоплива конструкција, лесно се транспортира со автомобил;
 • Седиштето е ротирачко и се подесува по висина;
 • Има корпа од тврда пластика за пазарење која може да се отстрани;
 • Скутерот има комплетна светлосна сигнализација и тркала со пневматски гуми;
 • Моќност: 270 W;
 • Максимална брзина: 6 кm/h;
 • Совладување на угорнина: од 6-10 %;
 • Со едно полнење на батерија поминува: 16 км.

Технички податоци

 • Висина на седиште: 500-550 мм
 • Должина: 1040 мм
 • Ширина: 550 мм
 • Висина: 900 мм
 • Тежина на количка: 55 кг
 • Максимална тежина на корисник: 115 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Venus 4 Sport”
Shopping Cart