Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Ceres Delux 3 и 4

Шифра: 3108CER Категории: , Ознака:

171.700,00 ден

 • Vermeiren Ceres скутер кој лесно се управува и е достапен во две верзии: Ceres Delux 3 со три тркала и Ceres Delux 4 со четири тркала;
 • Контролата табла е со големи и читливи команди кои се прегледни, достапни и лесни за користење;
 • Скутерот има прилагодливо и ротирачко седиште за полесно седнување, потпирач за глава и пневматски гуми;
 • Потпирачот за нозе e обложен со подлога која е нелизгачка;
 • Има ретровизори, пневматски гуми, браник и корпа за пазарење која се отстранува;
 • Седиштето е ротирачко и има потпирач за глава;
 • Моќност: 470 W;
 • Максимална брзина: 12 km/h;
 • Совладување на угорнина: 6-10%;
 • Со едно полнење на батерија поминува: 35 км.

Технички податоци

 • Длабочина на седиште: 420 мм
 • Висина на седиште: 525 мм
 • Должина: 1310 мм
 • Ширина:610 мм
 • Висина:1160 мм
 • Тежина на количка: 94,7 кг
 • Максимална тежина на корисник: 135 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Ceres Delux 3 и 4”
Shopping Cart