Електромоторна инвалидска количка – (Скутер) -Eris

Шифра: 3108VMC/ERIS Категории: , Ознака:

144.300,00 ден

 • Vermeiren Eris е мал компактен скутер дизајниран за кратки растојанија на отворен и затворен простор;
 • Има помала должина и ширина, што го прави еден од најкомпактните скутери на пазарот во својата категорија, особено лесен за ракување во затворени простории;
 • Има ротирачко седиште кое се подесува по висина;
 • Скутерот има и модерна корпа која може да се користи и за пазарење;
 • Достапен е во две верзии според максималната брзина на движење до 6 km/h и до 10km/h;
 • Потпирачите за раце и грб се прилагодуваат;
 • Седиштето се ротира и се подесува по висина;
 • Има ретровизори и модерна корпа за пазарење;
 • Моќност: 320W
 • Максимална брзина: 6 и 10 кm/h
 • Совладување на угорнина: од 6/10 %
 • Со едно полнење на батерија поминува: 35- 37 км

Карактеристики

 • Длабочина на седиште: 360 мм
 • Висина на седиште: 340 мм
 • Должина: 1185 мм
 • Ширина: 570 мм
 • Висина: 1150 мм
 • Тежина на количка: 75 кг
 • Максимална тежина на корисник: 140 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Електромоторна инвалидска количка – (Скутер) -Eris”
Shopping Cart