• Колички

  Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Carpo 3 и 4

  272.000,00 ден
  • Vermieren Capro е моќен скутер достапен во две варијанти, Carpo 3 со три и Carpo 4 со четири тркала;
  • Има светлечки LCD екран со различни индикатори како и информации за состојбата на скутерот;
  • Електронски е програмиран и безбеден за користење на отворено;
  • Достапен е во темно сива боја што му дава модерен и стилски изглед;
  • За скутерот се достапни батерии со различна моќност во зависнот од потребите на корисникот;
  • Потпирачот за нозе e обложен со подлога која е нелизгачка;
  • Има ретровизори, елктронски дисплеј, лев и десен индикатор и светла;
  • Седиштето се врти и прилагодува според потребите на корисникот и има потпирач за глава;
  • Пневматски гуми и браник;
  • Корпа за пазарење која се отстранува;
  • Mоќност: 750 W;
  • Максимална брзина: 15 km/h;
  • Совладување на угорнина: 9-15%;
  • Со едно полнење на батерија поминува до 53 км.
  Додај во кошничка
 • Колички

  Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Ceres Delux 3 и 4

  171.700,00 ден
  • Vermeiren Ceres скутер кој лесно се управува и е достапен во две верзии: Ceres Delux 3 со три тркала и Ceres Delux 4 со четири тркала;
  • Контролата табла е со големи и читливи команди кои се прегледни, достапни и лесни за користење;
  • Скутерот има прилагодливо и ротирачко седиште за полесно седнување, потпирач за глава и пневматски гуми;
  • Потпирачот за нозе e обложен со подлога која е нелизгачка;
  • Има ретровизори, пневматски гуми, браник и корпа за пазарење која се отстранува;
  • Седиштето е ротирачко и има потпирач за глава;
  • Моќност: 470 W;
  • Максимална брзина: 12 km/h;
  • Совладување на угорнина: 6-10%;
  • Со едно полнење на батерија поминува: 35 км.
  Одбери опции
 • Колички

  Електромоторна инвалидска количка – (Скутер) -Eris

  144.300,00 ден
  • Vermeiren Eris е мал компактен скутер дизајниран за кратки растојанија на отворен и затворен простор;
  • Има помала должина и ширина, што го прави еден од најкомпактните скутери на пазарот во својата категорија, особено лесен за ракување во затворени простории;
  • Има ротирачко седиште кое се подесува по висина;
  • Скутерот има и модерна корпа која може да се користи и за пазарење;
  • Достапен е во две верзии според максималната брзина на движење до 6 km/h и до 10km/h;
  • Потпирачите за раце и грб се прилагодуваат;
  • Седиштето се ротира и се подесува по висина;
  • Има ретровизори и модерна корпа за пазарење;
  • Моќност: 320W
  • Максимална брзина: 6 и 10 кm/h
  • Совладување на угорнина: од 6/10 %
  • Со едно полнење на батерија поминува: 35- 37 км
  Одбери опции
 • Колички

  Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Mercurius

  267.595,00 ден
  • Mercurius е моќен скутер на четири тркала со атрактивен изглед, спортски бандажи и врвни перформанси;
  • Опремен е со современ дисплеј кој е прегледен и функционален;
  • Има комплетна LED светлосна сигнализација за безбедно возење ноќе;
  • Дополнително има два USB конектори за брзо полнење на вашите уреди;
  • Потпирачите за раце се прилагодуваат;
  • Седиштето се прилагодува и ротира и има потпирач за глава;
  • Има спортски бандажи, ретровизори и корпа за пазарење;
  • Моќност: 1000 W;
  • Максимална брзина: 15 кm/h;
  • Совладување на угорнина: од 8%;
  • Со едно полнење на батерија поминува: 40 км.
  Додај во кошничка
 • Колички

  Електромоторна инвалидска количка (Скутер) – Venus 4 Sport

  111.190,00 ден
  • Vermeiren – Venus 4 Sport е компактен скутер со четири тркала, може да се користи во затворен и отворен простор;
  • Удобен и практичен за секојдневна употреба, може лесно да се расклопи целосно на четири дела без дополнителен алат;
  • Поради малата тежина и расклоплива конструкција, лесно се транспортира со автомобил;
  • Седиштето е ротирачко и се подесува по висина;
  • Има корпа од тврда пластика за пазарење која може да се отстрани;
  • Скутерот има комплетна светлосна сигнализација и тркала со пневматски гуми;
  • Моќност: 270 W;
  • Максимална брзина: 6 кm/h;
  • Совладување на угорнина: од 6-10 %;
  • Со едно полнење на батерија поминува: 16 км.
  Додај во кошничка
Shopping Cart