Дневна Ортоза за Hallux Valgus

Шифра: 2611MOB Категории: , Ознака:

420,00 ден

Оваа ортоѕа за Hallux Valgus помага да се корегира позицијата на палецот на стапалото. Дизајнирана е да може да се користи во текот на денот и при носење на обувки.

Опис

  • Изработена е од неопрен комбиниран со лепливи ленти со кои се регулира силата на корекцијата.

Големина

Напомена

  • Овој производ се  користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.
  • Осигурајте се дека производот е соодветен за големината на стапалото.

 

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Дневна Ортоза за Hallux Valgus”
Shopping Cart