Ортоза за фиксација на прст – Алуминиумска лента

Шифра: 2409MOE Категории: , Ознака:

142,00 ден


Алуминиумската лента
Овозможува имобилизација на прстот. Се користи при скршеници на прст, повреди на тетиви или нерви и истегнувања.

* Се прилагодува на сите големини.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортоза за фиксација на прст – Алуминиумска лента”
Shopping Cart