Ортоза за фиксација на прст – Frog Splint

Шифра: 2409МОC Категории: , Ознака:

227,00 ден

  • Frog Splint се користи за одржување на интрафалангеалните зглобови во природна функционална положба.
  • Изработен е од лесен алуминиум со мека подлога за оптимален комфор.
  • Овозможува имобилизација на прстот во екстензија.
  • Се користи за скршеници на прст, повреди на нерви и тетиви и истегнувања.

Големина

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортоза за фиксација на прст – Frog Splint”
Shopping Cart