Неопренска ортоза за рачен зглоб

Шифра: 2407MOC Категории: , Ознака:

845,00 ден

  • Ортоза за рачен зглоб која обезбедува поддршка со ограничување на движењата на зглобот;
  • Се препорачува да се користи во случаи на синдром на карпал тунел, фрактури, исчашувања, повреди и тендинитис на зглобот;
  • Изработена е од прозрачен неопрен кој овозможува воздухот слободно да циркулира;
  • Има лепливи траки со кои се подесува ортозата според потребите на корисникот.

Големина

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Неопренска ортоза за рачен зглоб”
Shopping Cart