Неопренски стегач за лакт

Шифра: 2405MOB Категории: , Ознака:

565,00 ден

  • Неопренскиот стегач за лакт кој обезбедува заштита по целата површина на лактот;
  • Има компресија со што помага во намалување на болката;
  • Изработен е од неопрен, ја подобрува циркулацијата и го забрува процесот на лекување;
  • Може да се користи при физички и спортски активности.

Големина

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Неопренски стегач за лакт”
Shopping Cart