Корективна лонгета за корекции на деформитети на стaпало – детска

1.680,00 ден


Оваа потколена детска лонгета  помага глуждот да се држи во функционална положба од 90 степени.

Опис

  • Изработена е од полиетелиенски материјал од 3мм.
  • За поголема удобност ортозата од внатре е обложена со перничиња од сунѓер и текстил кои по потреба може да се перат.

Напомена

  • Осигурајте се дека производот е соодветен за големината на стапалото.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации  и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Корективна лонгета за корекции на деформитети на стaпало – детска”
Shopping Cart