Шансова кравата Филаделфија

Шифра: 2502MOA Категории: , , Ознака:

900,00 ден

 • Шансовата кравата Филаделфија овозможува целосно ограничување на движењата на вратот после трауми и цервикална дискус хернија;
 • Дава стабилизација кај цервикални скршеници и ја намалува болката при мускулни истегнувања;
 • Изработена е од лесен и флексибилен материјал, составена е од два дела (преден и заден дел) кои меѓу себе се поврзани со леплива трака.
 • Изработена од компресивна пена и е компатибилен при рендген снимања и магнетна резонанцa;

Големина

Медицински индикации

 • Во сите случаи кога е потребна итна имобилизација:
 • Тендонит;
 • Контрактурална диатеза;
 • Лигаменто-мускулни лезии;
 • Трауми на вратот;
 • Постоперативно после интервенции во пределот на вратот.

Напомена

 • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
 • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Шансова кравата Филаделфија”
Shopping Cart