Собни инвалидски колички

 • Инвалидски колички - Стандардни

  Инвалидска собна количка – 3102VMJAZZ

  11.031,00 ден

  3102 | Инвалидска собна количка – Стандард

  Собната инвалидска количка Jazz S50 е градена со генерации. Затоа квалитетот е во согласност со највисоките EU стандарди.
  Инвалидската количка треба да биде прилагодена на тебе, а не обратно.
  Едноставност, комодитет, функционалост, квалитет… Сето тоа е резултат на континуирано истражување на повеќе од 63 години искуство. Оваа количка на Vermeiren има модуларен дизајн но лесно прилагодлива на сите бројни додатоци кои се меѓусебно заменливи.

  Jazz S50 доаѓа со подесливи и лесно демонтажни потпирачи за раце (опционално за подесување по висина), прилагодлив потпирач и последно но не и најмалку важно, брзо демонтажни задни тркала.

  Одбери опции
 • Инвалидски колички - Стандардни

  Собна инвалидска количка (Стандард) – 3102ASA

  11.031,00 ден

  3102 | Инвалидска собна количка – Стандард

  3102ASA е класична стандардна инвалидска количка.

  3102ASA е склоплива количка со челичен рам.
  Има подигнувачки потпирачи за раце, демонтажни и преклопни потпирачи за нозе. Количката склопена е лесна за транспорт и складирање.

  Додај во кошничка
 • Инвалидски колички - Стандардни

  Инвалидска собна количка (Стандард) – 3102ASB

  11.031,00 ден

  3102 | Инвалидска собна количка – Стандард носивост до 200 кг.

  3102ASB е стандардна инвалидска количка со голема носивост.

  3102ASB е склоплива инвалидска количка со челичен рам наменета за корисници со телесна тежина до 230 kg.
  Конструкцијата не рамот е појачана и има двојни оски на системот за склопување.
  Количката има демонтажни потпирачи за раце, и преклопни потпирачи за нозе. Количката е склоплива и е лесна за транспорт и складирање.

  Додај во кошничка
 • Инвалидски колички - Стандардни

  Инвалидска собна количка со адаптација за WC – 3102ASD

  12.811,00 ден

  Цената е со вклучена адаптација

  3102 | Инвалидска собна количка – Стандард со адаптација за WC

  3102ASD е класична стандардна инвалидска количка.

  3102ASD е склоплива количка со челичен рам и адаптација за WC.
  Количката има подигнувачки потпирачи за раце, демонтажни и преклопни потпирачи за нозе.
  Адаптацијата зе WC е демонтажна и склопена количката е лесна за транспорт и складирање.

  *Потребна е дополнителна потврда за адаптација за WC(3201)

  Додај во кошничка
 • Инвалидски колички - Стандардни

  Инвалидска собна количка со адаптација за WC – 3102DAG

  12.811,00 ден

  Цената е со вклучена адаптација

  3102 | Инвалидска собна колчичка – Стандард со адаптација за WC

  3102DAG е класична стандардна инвалидска количка.

  3102DAG е склоплива инвалидска количка со челичен рам и адаптација за WC.
  Количката има подигнувачки потпирачи за раце, демонтажни и преклопни потпирачи за нозе. Адаптацијата зе WC е демонтажна и склопена количката е лесна за транспорт и складирање.

  *Потребна е дополнителна потврда за адаптација за WC(3201)

  Додај во кошничка
 • Инвалидски колички - Стандардни

  Универзална инвалидска количка – 3101DAA

  14.150,00 ден

  3101 | Универзална инвалидска колчичка со подвижен наслон и папучи кои се подесуваат – Стандард

  3101DAA е мултифункционална механичка инвалидска количка.

  3101DAA е склоплива инвалидска количка со челичен рам.
  Потпирачот за грб е наклонлив и потпирачите за нозе се подесливи и можат да бидат хоризонтални и со тоа  корисникот да биде во лежечка положба.
  Количката има потпирач за глава, прилагодливи наслони за листот на нозете, подигнувачки потпирачи за раце и додаток на рамот за непревртување.

  Додај во кошничка
 • Инвалидски колички - Стандардни

  Универзална инвалидска количка со подвижен наслон и папучи – 3101ASA

  14.150,00 ден

  3101 | Универзална инвалидска количка со подвижен наслон и папучи кои се подесуваат – Стандард 

  3101ASA е мултифункционална механичка инвалидска количка.

  3101ASA е склоплива количка со челичен рам.
  Потпирачот за грб е наклонлив. Потпирачите за нозе се подесливи и можат да бидат хоризонтални. Со потпирач за грб и потпирачи за нозе во хоризонтална положба  корисникот може да биде во лежечка положба.
  Количката има потпирач за глава, прилагодливи наслони за листот на нозете, подигнувачки потпирачи за раце.

  Додај во кошничка
 • Инвалидски колички - Стандардни

  Универзална инвалидска количка со подвижен наслон и папучи – со адаптација за WC – 3101DAB

  15.930,00 ден

  Цената е со вклучена адаптација

  3101 | Универзална инвалидска колчичка со подвижен наслон и папучи кои се подесуваат – Стандард и со адаптација за WC

  3101DAB е мултифункционална механичка инвалидска количка.

  3101DAB е склоплива инвалидска количка со челичен рам и адаптација за WC.
  Потпирачот за грб е наклонлив и потпирачите за нозе се подесливи и можат да бидат хоризонтални и со тоа  корисникот да биде во лежечка положба.
  Количката има потпирач за глава, прилагодливи наслони за листот на нозете, подигнувачки потпирачи за раце.

  *Потребна е дополнителна потврда за адаптација за WC(3201)

  Додај во кошничка
Shopping Cart