Одалки и дубаци

  • Дубаци и одалки

    Динамична одалка KidWalk – Ottobock

    KidWalk,  динамичното помагало за одење им овозможува на децата со тешка попреченост да го негуваат истражувачкиот дух, да си играат со останатите деца и самостојно да се движат без помош. Покрај стабилизирањето на карлицата и торзото, Kidwalk овозможува речиси природен шаблон на чекорење – во исто ниво на погледот како и останатите деца.

    Додај во кошничка
Shopping Cart