Коленски Ортози

 • Детски ортози

  Имобилизатор за колено за деца

  1.743,00 ден

  Имобилизаторот за деца се користи во ситуации кои бараат стабилизација на коленото и целосна екстензија (исправена положба 180°). Toa e овозможено со помош на челичните шипки странично и на задната страна на ортозата.
  Обезбедува пост-оперативна имобилизација по операции на пателарен, артрален и колатерален лигамент.
  Се користи како поддршка и за позиционирање при одење во случаи на спастичен долен екстремитет и парализа.

  Одбери опции
 • Колено

  Имобилизатор за колено со регулација (редерсман)

  4.627,00 ден

  Оваа Редерсман ортоза обезбедува контрола на аголот на флексија и екстензија на коленото благодарение на зглобовите поставени странично на ортозата.
  Обезбедува одлична постоперативна поддршка кај операциите кај кои заради заштита на коленото потребно е контролирано движење.

  Додај во кошничка
Shopping Cart