• Останато

  Aparat mekanik për matjen e tensionit të gjakut –Pic Classic Stethomed

  980,00 den
  • Aparat manual me manometër dhe stetoskop për matje ditore të presionit të gjakut.
  • Përbëhet nga një manshetë , një stetoskop dhe një manometër dhe është i paketuar në një qese praktike.
  • Diametri i një matësi 5 cm me peshë 260 g.
  Shto në shportë
 • Останато

  Aparat digjital për matjen e presionit të gjakut- Pic Lite rapid wrist

  1.780,00 den
  • LITE RAPID WRIST është një pajisje e krijuar kompakte për të matur presionin e gjakut, vendoset te kyçi i dorës;
  • Sidoqoftë, mund të përdoret në shtëpi dhe jashtë nëse jeni në lëvizje;
  • Teknologjia Rapid tech mat të dhënat sapo pajisja të fillojë të pompojë, çfarë e bën që rezultati të jetë i lehtë dhe i shpejtë;
  • Treguesi i nivelit të presionit të gjakut;
  • Një detektor i rrahjeve të crregullta të zemrës;
  • Просек од три последни мерења;
  • 2*60 memorie të datës dhe orës;
  Shto në shportë
 • Останато

  Aparat digjital për matjen e presionit – Pic lite rapid

  2.170,00 den
  • LITE RAPID është i thjeshtë dhe pajisje thelbësore për matjen e presionit të gjakut q ë vendoset në pjesën e sipërme të krahut;
  • Teknologjia Rapid tech mat të dhënat sapo pajisja të fillojë të pompojë, çfarë e bën që rezultati të jetë i lehtë dhe i shpejtë;
  • Treguesi i nivelit të presionit të gjakut;
  • Një detektor i rrahjeve të crregullta të zemrës;
  • Perimetri i gjerë i fiksimit (M-L) 22-42 cm;
  • Mesatarja e tre matjeve të fundit;
  • 2*60 memorie të datës dhe orës;
  Shto në shportë
 • Останато

  Aparat digjital për matjen e presionit të gjakut – Pic Cardio Simple

  2.240,00 den
  • Pic Solutions CARDIOSimple është një aparat digjital i presionit të gjakut i projektuar dhe prodhuar me teknologjinë më të fundit.
  • I thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur, ideal për monitorimin e përditshëm të presionit të gjakut.
  • Vendoset në pjesën e sipërme të krahut dhe mat presionin e gjakut dhe rrahjet e zemrës në pak sekonda.
  • Pajisja ka një alarm që aktivizohet kur zemra rreh në mënyrë të parregullt.
  • Ka një ekran LCD 44 × 60 mm dhe një memorie për 60 vlerat e fundit.
  • Punon me dy bateri alkaline 1.5V.
  Shto në shportë
 • Останато

  Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Simple

  2.650,00 den
  • Автоматски монитор за крвен притисок за често следење со брзи мерења на крвниот притисок.
  • Екран: ЛЦД -екран 44х60 мм.
  • Брз и точен приказ за мерење во фаза на компресија.
  • Прикажува неправилно чукање на срцето.
  • Просек на последните 3 мерења.
  • Датум и време на мерењата.
  Shto në shportë
 • Mbështjellës

  Mbështjellës silikoni (Liner) APDT-TP/APFR-TP - Alps®

  Mbështjellës silikoni me trashësi materiali të shkallëzuar, me shtresë më të trashë në pjesën e përparme dhe më të hollë në pjesën e pasme, për të ofruar më shumë liri lëvizjeje për përdoruesit. Në pjesën e përparme mbështjellësi ka trashësi prej 6 mm, kurse në pjesën e pasme, 3 mm. Kjo siguron më pak pezmatim dhe një nivel të lartë mbrojtjeje të pjesëve të kockave. mbështjellësi rekomandohet për përdoruesit me amputim nën gju (transtibial), me një nivel aktiviteti mesatar dhe të lartë.

  Shto në shportë
 • Shputat

  Shputë karboni Mahi

  Me sistemin unik të susta elastike prej karboni, Mahi përsërit edhe më mirë efektin e muskujve dhe tejzave të këmbës natyrale. Mahi lejon lëvizje të këndshme, me dinamizëm shumë më të madh dhe një nivel të pashembullt lëvizshmërie. Me pamjen e tij të hijshëm, të zezë mat dhe susta me fibër karboni, Mahi dallohet nga konkurrenca. Një nga karakteristikat e para që vihet re tek kjo shputë është lartësia shumë e ulët. Mund të thuash se është një shputë e profilit të ulët.

  • Amortizim i butë dhe i ekuilibruar kur shkelni në thembër, për transferim më të mirë gjatë fazës së ngarkesës së plotë të shputës.
  • Ngarkesë efikase, të qëndrueshme në shputë, shpërndarje e shkëlqyer e peshës.
  • Mahi siguron të paktën 8 ° pjerrësi anësore (përpjetë/tatpjetë), duke garantuar stabilitet të shkëlqyeshëm në çdo terren.
  Shto në shportë
 • Протези

  Shputë karboni Upya

  Shputa Upya riprodhon lëvizjen natyrale të njeriut. Ka një dizajn unik që përshtatet me madhësi nga 25 cm deri në 29 cm. Pjesët Upya veprojnë si një skelet, ndërsa dizajni dinamik i sustave siguron forcë ashtu si një këmbë natyrale. Kjo shputë garanton rehati, stabilitet dhe dinamizëm, karakteristika që nevojiten për lëvizshmëri më të madhe të përdoruesit.

  • Dinamik: falë spirales prej karboni që mundëson kthim të lartë të energjisë.
  • Biomekanik: dizajn i shkëlqyer që kopjon skeletin e shputës natyrale.
  • Ofron rehati: falë gjeometrisë specifike dhe materialit të prodhimit.
  • Shkelja në thembër është e butë dhe e rehatshme.
  • Upya është shputë stabile, me të cilën do të ndjeni vetëbesim.
  • Upya përshtatet mirë në sipërfaqe të ndryshme, kështu që nuk duhet të kujdeseni më tepër për lëvizjen tuaj në terrene të parrafshëta.
  • Hermetik në ujë të ëmbël, të kripur dhe me klor.
  Shto në shportë
Shopping Cart