Антидекубитален душек со компресор

3.850,00 ден

  • Антидекубитален душек со компресор наменет за луѓе кои лежат подолг временски период со што се спречува создавање на декубитални рани;
  • Душекот е комбинација од 130 келии кои компресорот наизменично ги полни и празни, а со тоа прави постојана масажа на целото тело (не само на деловите кои се склони кон создавање декубит).

Карактеристики

  • Минимална потрошувачка на електрична енергија.
  • Душекот е медицински тестиран.
  • Димензии: 200 x 90 x 7.0 cm
  • Носивост: 120 kg

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Антидекубитален душек со компресор”
Shopping Cart