Антидекубитален душек Therapy

Шифра: 3218THERAPY Категорија: Ознака:

9.940,00 ден

  • Антидекубитален душек Therapy, изработен од сунѓер со висока густина;
  • Се препорачува за луѓе кои лежат подолг временски период, со што се спречува создавање на декубитaлни рани;
  • Душекот има функција на третман на веќе појавени декубитални рани до втор степен;
  • Специјалниот дизајн на Therapy овозможува подобра распределба на притисокот и циркулацијата;
  • Душекот вклучува и навлака од грубо ткаен памук кој ја олеснува циркулацијата на воздухот и е водотпорна;
  • Душекот е антибактериски и антиалергенски.

Карактеристики

  • Димензии: 200 см X 90 см X 12 см

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Антидекубитален душек Therapy”
Shopping Cart