Антидекубитален душек Gofer

Шифра: 3218GOFER Категорија: Ознака:

7.600,00 ден

  • Антидекубителен душек Gofer изработен од сунѓер со висока густина;
  • Се препорачува за луѓе кои лежат подолг временски период со што се спречува создавање на декубитални рани;
  • Специјалниот дизајн на Gofer овозможува подобра распределба на притисокот и циркулацијата;
  • Душекот вклучува и навлака од грубо ткаен памук кој ја олеснува циркулацијата на воздухот;
  • Душекот е антибактериски и антиалергичен.

Карактеристики

  • Димензии: 200 см X 90 см X 12 см

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Антидекубитален душек Gofer”
Shopping Cart