Пластична ортоза за палец

1.426,00 ден

  • Пластичната ортоза за палец овозможува стабилизација на палецот и неговиот зглоб, висок степен на стабилност со помош на анатомски обликувана пластика обложена со мек материјал за поголема удобност;
  • Подвижноста на останатите прсти е сочувана, лесно се фиксира и поставува со помош на леплива трака на рачниот зглоб.

Големина

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Пластична ортоза за палец”
Shopping Cart