• Детски колички

  Детска инвалидска количка – 3105ASA

  15.500,00 ден

  3105 | Детска инвалидска количка – Стандард

  3105ASA e склоплива детска инвалидска количка.

  3105ASA има челичен рам, преклопни потпирачи за раце, демонтажни и преклопни потпирачи за нозе. Лесно достапни кочници на задните тркала. Склоплива е за полесен транспорт и чување. Достапна е во четири бои на рамот, црвена, сина, жолта и зелена.

  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Детска инвалидска количка – Trigo kids T/S

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  Vermeiren Trigo kids T/S е активна склоплива детска инвалидска количка.

  Trigo постои во S и T верзија. Верзијата „S“ е спортска. Лесна е и може брзо да се прилагоди на потребите на детето. Најдобар услов за  добар развој на детето е правилното седење. За поактивно или попасивно возење се подесува на позицијата на задните тркала (подесување на тежиштето) и висината на седиштето од подлогата. Во основната верзија, со најмала ширина на седиштето, инвалидската количка тежи само 9,8 кг со тркалата. Задните тркала се со модерен дизајн, лесно демонтажни и подесливи по висина.  Кочниците се лесно достапни.

  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Детска инвалидска количка – Sagitta kids

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  Vermeiren Sagitta kids е  активна детска инвалидска количка со крут рам.

  Sagitta kids може целосно индивидулно да се прилагоди на потребите на корисникот. Рамот е конструиран на таков начин што може да се менува ширината на седиштето. Различните можности за прилагодување го пратат растот и развојот на детето. Заради компактниот дизајн и малата тежина количката е лесно управлива.

  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Детска инвалидска количка – 708 Кids

  16.460,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  Vermeiren 708 Кids e склоплива детска инвалидска количка.

  708 Кids е ригидна инвалидска количка изработена од челик. За поголема стабилност количката има можност за поместување на задните тркала. Задните тркала се брзо и лесно демонтажни. Предните тркала се дизајнирани да не го оштетуваат намештајот и ѕидовите при движење во затворен простор. Потпирачите за раце се преклопуваат. Има демонтажни и преклопни потпирачи за нозе.

  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Детска инвалидска количка – Eclips X4 kids

  48.640,00 ден

  Vermeiren Eclips X4 Kids  е детска склоплива лесна инвалидска количка.

  Количката е од алуминиум. Малата тежина придонесува за нејзина лесна управливост. Има брзо демoнтажни задни тркала. Без тркалата и потпирачите за нозе, не тежи повеќе од 9 килограми што ја прави лесна за транспорт. Потпирачите за нозе се подесливи по висина и се преклопуваат. Има и штитници за облеката на корисникот, а со нив и современ изглед.

  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Детска инвалидска количка – Eclips X4 90° Kids

  45.390,00 ден

  Vermeiren Eclips X4 90° Kids  е детска склоплива лесна инвалидска количка.

  Количката е од алуминиум. Малата тежина придонесува за нејзина лесна управливост. Има брзо демoнтажни задни тркала. Потпирачот за грб може да се навалува од 90 °до лежечка положба. Без тркалата и потпирачите за нозе, не тежи повеќе од 9 килограми што ја прави лесна за транспорт. Потпирачите за нозе се подесливи по висина и се преклопуваат. Има рачни кочници за придружникот. Има и штитници за облеката на корисникот, а со нив и современ изглед.

  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка Bravo Racer

  120.500,00 ден

  3110 | На товар на ФЗОМ со доплата.

  Партиципација: 0%
  Доплата: 50.645 ден.

  • Ottobock Bravo Racer е компактна, лесна и активна инвалидска количка наменета за деца и адолесценти;
  • Има крут рам а ширината и длабочината на седиштето се подесуваат за да го пратат растот на детето;
  • Наслонот на грб има можност за повеќе позиции и дополнително може да се преклопи надолу;
  • Потпирачот за нозете е единечен и има можност за менување на аголот и длабочината. Кочницата е со лост што овозможува да се закочува со колено;
  • Лесна за транспорт;
  • Достапни се голем број на опции, бои и додатоци.
  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна детска инвалидска количка Avantgarde Teen 2

  106.400,00 ден

  3110 | На товар на ФЗОМ со доплата.

  Партиципација: 0%
  Доплата: 36.545 ден.

  • Avantgarde Teen 2 е активна склоплива инвалидска количка, наменета за деца, адолесценти и пониски возрасни лица;
  • Количката лесно се управува што му овозможува поголема самостојност на корисникот во домот, училиштето и во секојдневните активности;
  • Задните тркала имаат модерен дизајн, се подесуваат по висина и лесно се демонтираат;
  • Потпирачите за нозе се прилагодуваат според корисникот и се демонтираат;
  • Рамката се подесува за да го следи растот на детето а аголот на колената не се менува;
  • Седењето на количката е правилно и удобно што е најважен услов за подобра подвижност и правилен развој на детето;
  • Количкта има повеќе големини и широк спектар на опрема што овозможива да се прилагоди индивидуално на секое дете.
  Додај во кошничка
Shopping Cart