Детски инвалидски колички

 • Детски колички

  Лесна инвалидска количка – START M6 Junior – 3109OBA

  40.600,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  OttoBock Start M6 Junior e склоплива детска инвалидска количка.

  Има едноставен механизам за склопување. Изборот на бои на рамот ја прави идеална за мали деца. Рамот на М6 е изработен од алуминиум и има мали димензии кога е склопена. Сите главни делови се поврзани со завртки, а со тоа нивната замена и подесување е брза и едноставна.

  Додај во кошничка
Shopping Cart