Тоалетна опрема

 • Тоалетна опрема

  Тоалетен држач 90° – Izzie L

  1.600,00 ден

  Izzie L се дизајниран како општ елемент за поддршка во тоалетот. Тие се употребливи насекаде, вклучително и во влажни средини.

  Додај во кошничка
 • Опрема

  Столче за бањање

  1.600,00 ден

  Столчето за бањање DY03797 е дизајнирано за максимална удобност и лесно ракување при капење. Цврстото седиште е дизајнирано да биде закривено за удобност на корисникот и опремено со дренажни дупки за да го канализира протокот на вишок вода. Скриените рачки се дизајнирани во седиштето.
  Седиштето е изработено од ПВЦ и лесно се чисти. Рамката е изработена од алуминиум и е лесна за пренесување.

  Додај во кошничка
 • Опрема

  Столче за бањање со наслон

  2.040,00 ден

  Столчето за бањање со наслон DY03797L е дизајнирано за максимална удобност и лесно ракување при капење. Цврстото седиште е дизајнирано да биде закривено за удобност на корисникот и опремено со дренажни дупки за да го канализира протокот на вишок вода. Скриените рачки се дизајнирани во седиштето.
  Материјалот на седиштето и наслонот за грб се ПВЦ, лесни за чистење. Материјалот на рамката е алуминиум. Висината е прилагодлива.

  Додај во кошничка
 • Опрема

  Столче за бањање – AKVOLITO

  Столчето за бањање AKVOLITO ™ е едноставно и иновативно решение што е корисно додека се грижите за лицата со посебни потреби.
  Столчето за бањање AKVOLITO ™ се состои од цврста рамка изработена од алуминиум и, згора на тоа, штити од негативни ефекти на водата. Понатаму, рамката е опремена со капаци од пена што ја штитат кадата или детската када од гребење.

  Додај во кошничка
 • Опрема

  Столче за бањање – NONO™

  Детскиот стол за капење NONO™ е дизајниран да обезбеди соодветна хигиена, особено за најмладите корисници кои страдаата од церебрална парализа.
  Правилната грижа за децата кои страдаат од церебрална парализа е навистина уникатна, а основините хигиенски активонсти се исклучително важни.
  Благодарение на овој уред, детето е правилно заштитено за време на бањање, а ризикот од повреда е речиси невозможен.
  Поради одржувањето на стабилна и удобна положба, детето многу полесно се подложува на капење.

  Додај во кошничка
Shopping Cart