Тоалетен држач (Единечен) – Izzie

Шифра: 7311VMA Категорија: Ознака:

667,00 ден1.080,00 ден

Izzie тоалетните држачи се дизајниран како општ елемент за поддршка во тоалетот. Тие се допстапни во повеќе големини од 300мм до 800мм.
Тие се употребливи насекаде, вклучително и во влажни средини.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Тоалетен држач (Единечен) – Izzie”
Shopping Cart