Трицикл Lagoon ( Возрасни ) – Vermeiren

Категории: , Ознака:

58.930,00 ден

Vermeiren Tricycle-Lagoon е трицикл за возрасни.

Lagoon е градски трицикл за подолги возења. Изборно може да биде во Е-верзија со интегриран електричен мотор како погонска единица. Воланот (избор наповеќе модели на волани) се прилагодува по висина и агол. Седиштето се подесува по висина. Има рачни кочници со можност да се закочат (фиксираат). Изборно задната кочница може да биде со диск. Има голема метална корпа позади која е соодветна за возење разни предмети.

Карактеристики

  • Должина 1808 mm,
  • Висина 1121-1309 mm,
  • Широчина 768 mm,
  • Тежина на трициклот 27,8 kg,
  • Носивост 125 kg,
  • Тркала 24″ x 1 3/8″,
  • Висина на седиштето (од тлото) 789-1030 mm.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Трицикл Lagoon ( Возрасни ) – Vermeiren”
Shopping Cart