Трицикл Aqua (3 до 6 години) – Vermeiren

Категории: , Ознака:

37.769,00 ден

 • Vermeiren Aqua трицикл дизајниран за деца од 3 – 6 години;
 • Има атрактивен изглед со светли бои и шарени апликации со звоно во форма на делфин;
 • Во задниот дел е поставен корпа за транспорт на различни предмети (играчки);
 • Седиштето и воланот се прилагодуваат по висина и агол за да одговара на секое дете;
 • Осовината на погонското тркало е фиксна за можнст за возење напред или назад;
 • Има рачна кочница со можност да се закочи (фиксира).

Технички податоци

 • Должина: 1110 мм
 • Висина: 726-838 мм
 • Ширина: 648 мм
 • Тежина на трициклот: 14 кг
 • Максимална тежина на корисник: 40 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Трицикл Aqua (3 до 6 години) – Vermeiren”
Shopping Cart