• Колички

  Трицикл Aqua (3 до 6 години) – Vermeiren

  37.769,00 ден
  • Vermeiren Aqua трицикл дизајниран за деца од 3 – 6 години;
  • Има атрактивен изглед со светли бои и шарени апликации со звоно во форма на делфин;
  • Во задниот дел е поставен корпа за транспорт на различни предмети (играчки);
  • Седиштето и воланот се прилагодуваат по висина и агол за да одговара на секое дете;
  • Осовината на погонското тркало е фиксна за можнст за возење напред или назад;
  • Има рачна кочница со можност да се закочи (фиксира).
  Додај во кошничка
 • Колички

  Трицикл Freedom – Vermeiren

  44.500,00 ден
  • Vermeiren Freedom е цврст трицикл дизајниран за деца од 8 – 12 години;
  • Совршен е за возење во рурални средини;
  • Рамката на трициклот е спуштена, за полесно качување и симнување на корисникот;
  • Воланот (повеќе модели на волани) се прилагодува по висина и агол а седиштето се подесува по висина;
  • Има рачни кочници со можност да се закочат (фиксираат);
  • Според потребите има можност задната кочница да биде со диск;
  • Има голема метална корпа која е соодветна за возење разни предмети.
  Додај во кошничка
 • Колички

  Трицикл Lagoon за Возрасни – Vermeiren

  58.930,00 ден
  • Vermeiren Tricycle-Lagoon е трицикл за возрасни дизајниран за градски средини;
  • Трициклот нуди стабилност и удобност и е совршен за долги возења;
  • Овој модел е достапен и во Е-верзија со интегриран електромотор;
  • Рамката е пониска што му овозможува на корисникот полесно да се качи и симне;
  • Воланот (достапни се различни управувачи) се прилагодува по висина и агол;
  • Кочниците се поставени напред но има можност за поставување на диск кочница на задни тркала;
  • Седиштето се прилагодува по висина;
  • Големa метална корпа во задниот дел.
  Додај во кошничка
Shopping Cart