Трицикл Freedom – Vermeiren

Категории: , Ознака:

44.500,00 ден

 • Vermeiren Freedom е цврст трицикл дизајниран за деца од 8 – 12 години;
 • Совршен е за возење во рурални средини;
 • Рамката на трициклот е спуштена, за полесно качување и симнување на корисникот;
 • Воланот (повеќе модели на волани) се прилагодува по висина и агол а седиштето се подесува по висина;
 • Има рачни кочници со можност да се закочат (фиксираат);
 • Според потребите има можност задната кочница да биде со диск;
 • Има голема метална корпа која е соодветна за возење разни предмети.

Технички податоци

 • Должина: 1600 мм
 • Висина: 986-1174 мм
 • Ширина: 670 мм
 • Тежина на трициклот: 25,5 кг
 • Максимална тежина на корисник: 110 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Трицикл Freedom – Vermeiren”
Shopping Cart