• Тоалетна опрема

  Тоалетен држач Iris

  2.815,00 ден

  Тоалетниот држач Iris е дизајниран да ви помогне при седнување и станување од тоалетот. Има дополнителен држач за тоалетна ролна и по потреба може да се преклопи кон ѕидот.

  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Тоалетен држач (Единечен) – Izzie

  667,00 ден983,00 ден

  Izzie тоалетните држачи се дизајниран како општ елемент за поддршка во тоалетот. Тие се допстапни во повеќе големини од 300мм до 800мм.
  Тие се употребливи насекаде, вклучително и во влажни средини.

  Одбери опции
 • Тоалетна опрема

  Тоалетен држач 90° – Izzie L

  1.600,00 ден

  Izzie L се дизајниран како општ елемент за поддршка во тоалетот. Тие се употребливи насекаде, вклучително и во влажни средини.

  Додај во кошничка
Shopping Cart