Потколени антиемболиски чорапи

Шифра: 6103МОА Категорија: Ознака:

564,00 ден

Антиемболиските чорапи се препорачуваат за первенција од појава на тромбоза кај пациенти кои треба подолго да лежат и за зголемување на крвната циркулација за време или после оперативни зафати.Се препорачуваат и при долги патувања.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Потколени антиемболиски чорапи”
Shopping Cart