Појас за хумано врзување на тело

Шифра: 7702ONC Категорија: Ознака:

8.500,00 ден

  • Појасот за хумано врзување нуди можност за фиксирање на пациентот во пределот на трупот;
  • Има неколку нивоа со кои се прилагодува опсегот на движењето;
  • Погоден за лежечки пациенти, на кои им е потребно контрола на движење на пациентот: целосно ограничено движење или делумно ограничен опсег на движење.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Појас за хумано врзување на тело”
Shopping Cart