Појас за хумано врзување на нозе

Шифра: 7702ONB Категорија: Ознака:

6.250,00 ден

  • Појасот за хумано врзување нуди можност за фиксирање на пациентот во пределот на нозете;
  • Има неколку нивоа со кои се прилагодува опсегот на слободата на движење на нозете;
  • Погоден за лежечки пациенти, на кои им е потребно контрола на движење на нозете: целосно ограничено движење, делумно ограничен опсег на движење, на едната или на двете страни.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Појас за хумано врзување на нозе”
Shopping Cart