Појас за хумано врзување на раце

Шифра: 7702ONA Категорија: Ознака:

6.250,00 ден

  • Појасот за хумано врзување нуди можност за фиксирање на пациентот во пределот на рацете.
  • Има неколку нивоа со кои се прилагодува опсегот на слободата на движење на рацете;
  • Погоден за лежечки пациенти, на кои им е потребно контрола на движење на рацете: целосно ограничено движење, делумно ограничен опсег на движење, на едната или на двете страни.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Појас за хумано врзување на раце”
Shopping Cart