• Корисни помагала

  Појас за хумано врзување на раце

  6.250,00 ден
  • Појасот за хумано врзување нуди можност за фиксирање на пациентот во пределот на рацете.
  • Има неколку нивоа со кои се прилагодува опсегот на слободата на движење на рацете;
  • Погоден за лежечки пациенти, на кои им е потребно контрола на движење на рацете: целосно ограничено движење, делумно ограничен опсег на движење, на едната или на двете страни.
  Додај во кошничка
 • Корисни помагала

  Појас за хумано врзување на нозе

  6.250,00 ден
  • Појасот за хумано врзување нуди можност за фиксирање на пациентот во пределот на нозете;
  • Има неколку нивоа со кои се прилагодува опсегот на слободата на движење на нозете;
  • Погоден за лежечки пациенти, на кои им е потребно контрола на движење на нозете: целосно ограничено движење, делумно ограничен опсег на движење, на едната или на двете страни.
  Додај во кошничка
 • Корисни помагала

  Појас за хумано врзување на тело

  8.500,00 ден
  • Појасот за хумано врзување нуди можност за фиксирање на пациентот во пределот на трупот;
  • Има неколку нивоа со кои се прилагодува опсегот на движењето;
  • Погоден за лежечки пациенти, на кои им е потребно контрола на движење на пациентот: целосно ограничено движење или делумно ограничен опсег на движење.
  Додај во кошничка
Shopping Cart