Пасивна шака 8S7-8S8-8S9 – Ottobock

Протетски шаки за мажи/жени/деца 8S7-8S8-8S9 на Ottobock се состојат од внатрешна шака и протетска ракавица 8S7-8S8-8S9. Протетскатa шака заедно со протетската ракавица е структурна компонента на пасивната протеза за рака.
Направена е од функционална пена (гума), со појачување (арматура) од челична жица во секој прст.
Козметичките раце 8S7-8S8-8S9 се достапни во 43 модели за мажи, жени и деца и треба да се носат со протетската ракавица.

Обликот, бојата и деталната структура на површината на протетската ракавица даваат реален изглед на шаката.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Пасивна шака 8S7-8S8-8S9 – Ottobock”
Shopping Cart