Мио шака 8E39 – Ottobock

8Е39 SensorHand Speed – моќ, брзина и прецизност.

Животот се забрзува и SensorHand Speed му помага на корисникот да држи се под контрола. Се отвора и затвора повеќе од два пати побрзо од другите електрични шаки. Корисникот може лесно и прецизно да ја контролира. Вкупно шест различни програми му помагаат на корисникот, овозможувајќи прилагодување на индивидуалните барања. Предметите се држат и позиционираат со насочени мускулни сигнали. Специјалниот систем за стабилизација на фатот со SUVA сензори спречуваат ненамерно испуштање на предметите кои  корисникот ги држи активно и свесно.
Може да се изберат различни контролни опции користејќи една или две електроди. Ова овозможува оптимална адаптација кон потребите и способностите на корисникот.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Мио шака 8E39 – Ottobock”
Shopping Cart