Мемо перница за спиење

Шифра: 3218МОА Категорија: Ознака:

2.200,00 ден

  • Анатомски обликувана перница за спиење е изработена од мемори пена која има својство да го задржи обликот и да се врати во првобитна состојба;
  • Перницата се обликува и прилагодува на вратниот дел и рамениот појас и овозможува правилна положба на телото во текот на спиењетo;
  • Се препорачува за лица кои имаат болки во вратот, дегенеративни промени и главоболки, но може да се користи и за превенција од истите.
  • Има заштитна навлака која може да се пере.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Мемо перница за спиење”
Shopping Cart