Антидекубитус перниче – AllRounder

Шифра: 3216VMA Категорија: Ознака:

14.530,00 ден

Чувствувајте се заштитени и сигурни за време на вашите спортски и општи активности на отворено. Кога седите на нормална столица или на која било тврда површина. Кога играте на земја или патувате. Потоа можете едноставно да го ставите целиот AllRounder во машината за перење за да го исчистите и да го подготвите за вашата следна заедничка авантура.
Искусете ја слободата!
Изберете ја вистинската големина за антидекубиталното перниче AllRounder кое е достапно во три големини: мала, средна и голема и има просечна тежина од само 800 грама.

*Ве молиме имајте предвид дека сите комбинации на големини не се достапни веднаш.

Големина

Карактеристики

  • Просечна тежина на перничето од 800 грама.
  • Максимална тежина на корисникот до 100 кг.
  • Можност да се испере во машина до  60°C.
  • Без латекс.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Антидекубитус перниче – AllRounder”
Shopping Cart