Антидекубитално перниче – Vector

Шифра: 3216VМА Категорија: Ознака:

17.510,00 ден

  • Vicair Vector перничето нуди подобрена стабилност за лицата во инвалидска количка;
  • Ова резултира со подобрена функционалност на горниот дел од телото и го продолжува досегот на корисникот;
  • Уникатниот распоред на влошките го намалува притисокот во чувствителната област околу коските во седечката област и опашката;
  • Vector O2 обезбедува одлична поддршка за нозете, оптимална заштита на кожата и дополнителна стабилност на карлицата;
  • Поддршката на бутините е со поголема густина за подобра стабилност и дополнителна распределба на притисокот;
  • Предните прегради обезбедуваат позиционирање и стабилност на нозете, лесно се прилагодливи според индивидуалните потреби за позиционирање.

Ова антидекубитално перниче има опција  за дополнителни големини. Oдберете од табелата подолу и пишете ни на marketing@slavej.mk. 

*Ве молиме имајте предвид дека сите комбинации на големини не се достапни веднаш.

Дополнителни големини

Карактеристики

  • Максимална тежина на корисник до 250кг.
  • Можност да се испере во машина до  60°C.
  • Без латекс.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Антидекубитално перниче – Vector”
Shopping Cart