Абдукциона колк ортоза

Шифра: 2105MOB Категории: , Ознака:

30.539,00 ден

  • Aбдукциона колк ортоза овозможува заштита и стабилизација по операциja на колкот како и при луксација и дислокација;
  • Го стабилизира колкот и спречува ротација и дислокација;
  • Има степенест регулатор (до 120 степени) за ограничување на движењето;
  • Изработен е од пластичен материјал обложен со мека и удобна сунѓереста постава и метална шина со можност за индивидуално подесување.

Медицински индикации

  • По хируршки третман на колк;
  • Луксација и дислокација на колк

Големина

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Абдукциона колк ортоза”
Shopping Cart