• Бастуми

  Алуминиумски бастум

  400,00 ден
  • Алуминиумски бастум за одење со прилагодлива висина;
  • Цврст и издржлив со анатомски обликувана рачка;
  • Гумениот крај на бастумот е дизајниран да обезбеди дополнителна стабилност.
  Додај во кошничка
 • Бастуми

  Троножен бастум

  1.103,00 ден

  7101 | Троножен бастум

  • Троножен бастум за оддење со прилагодлива висина, со лесно притискање на копчето;
  • Цврст и издржлив со анатомски обликувана рачка;
  • Гумениот крај на бастумот е дизајниран да обезбеди дополнителна стабилност.
  Додај во кошничка
 • Бастуми

  Четвороножен бастум

  944,00 ден

  7102 | Четвороножен бастум

  • Четвороножен бастум за оддење со прилагодлива висина, со лесно притискање на копчето;
  • Цврст и издржлив со анатомски обликувана рачка;
  • Гумениот крај на бастумот е дизајниран да обезбеди дополнителна стабилност.
  Додај во кошничка
 • Бастуми

  Стап за слепи лица

  550,00 ден

  Овој стап за слепи лица  е изработен од висококвалитетна легура на алуминиум, што го прави цврст и издржлив. Белата оска е покриена со рефлекторна лента за ноќна видливост, додека рачката е изработена од нелизгава гума.
  Уредно се преклопува на 4 еднакви делови, така што е многу лесен за носење и употреба.

  Додај во кошничка
 • Бастуми

  Додаток за мраз

  580,00 ден
  • Додаток за бастум кој се користи за движење по снег и мраз;
  • Се поставува едноставно и се прицврстува.
  Додај во кошничка
 • Бастуми

  Гума за бастум

  120,00 ден

  Гума за бастум изработена од висококвалитетна гума со дијаметар од 18 мм.

  Додај во кошничка
Shopping Cart