• Останато

  Механички апарат за крвен притисок – Pic Classic Stethomed

  980,00 ден
  • Мануелен апарат со манометар и стетокскоп за секојдневно мерење на крвниот притисок.
  • Составен е од манжетна, стетоскоп и манометар и е спакуван во практична торба.
  • Дијаметар на мерач со големина 5 см со тежина од 260 г.
  Додај во кошничка
 • Останато

  Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Lite rapid wrist

  1.780,00 ден
  • LITE RAPID WRIST апарат за мерење на крвниот притисок на рачниот зглоб;
  • Мал практичен, спакуван во торба, што овозможува да го носите секогаш со себе;
  • Има технологија за брзо мерење на податоците веднаш штом уредот ќе почне да пумпа;
  • Индикатор за нивото на крвниот притисок;
  • Детектор за неправилно чукање на срцето;
  • Просек од три последни мерења;
  • 2*60 меморија за датум и време;
  Додај во кошничка
 • Останато

  Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Lite Rapid

  2.170,00 ден
  • LITE RAPID е едноставен дигитален апарат за мерење на крвниот притисокна надлактица;
  • Има технологијата за брзо мерење на податоците веднаш штом уредот ќе почне да пумпа;
  • Индикатор за нивото на крвниот притисок;
  • Детектор за неправилно чукање на срцето;
  • Широка манжетна за прицврстување (M-L) 22-42 cm;
  • Просек од последните три мерења;
  • 2*60 меморија за датум и време;
  Додај во кошничка
 • Останато

  Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Free

  2.240,00 ден
  • Дигитален апарат за мерење на крвен притисок дизајниран и произведен со најсовремена технологија.
  • Eдноставен и лесен за употреба, идеален за секојдневно следење на притисокот.
  • Се поставува на надлактицата и за неколку секунди го мери крвиот притисок и срцевиот пулс.
  • Апаратот има аларм кој се активира при неправилно отчукување на срцето.
  • Има LCD дисплеј 44 × 60 mm и меморија на последните 60 вредности.
  • Работи на две алкални батерии од 1,5V.
  Додај во кошничка
 • Останато

  Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Simple

  2.650,00 ден
  • Автоматски монитор за крвен притисок за често следење со брзи мерења на крвниот притисок.
  • Екран: ЛЦД -екран 44х60 мм.
  • Брз и точен приказ за мерење во фаза на компресија.
  • Прикажува неправилно чукање на срцето.
  • Просек на последните 3 мерења.
  • Датум и време на мерењата.
  Додај во кошничка
Shopping Cart